Colaboratori

Lucrăm cu specialiști din diferite domenii

Îți recomandăm să urmărești paginile lor de social media pentru a afla informații utile pentru sănătatea ta.

Cristian Drosu

Cristian Drosu

Fizioterapeut
 • "Salutare, sunt Cristian Drosu, Fizioterapeut cu o licență și master în specilizarea de recuperare medicală în afecțiuni musculo-scheletale. Pasiunea mea a început în anul 2012 când profesam ca și antrenor de fitness și simțeam nevoia să ajut persoanele care aveau diferite probleme de sănătate. Am urmat o facultate de kinetoterapie și un master, apoi am făcut multiple supraspecializări tot în domeniul recuperării cum ar fi: osteopatia, acupunctura, chiropractica, medicina alternativă, plus multe altele. Am studiat chiropractica și osteopatie timp de doi ani în Marea Britanie, unde am și profesat tot pentru doi ani de zile, apoi am decis să ma întorc în România și să aplic toate abordările pragmatice pe care le-am învățat în Marea Britanie. Continui să mă supraspecializez și totodată să ajut la formarea altor specialiști prin cursurile și workshop’urile făcute de mine. Țelul meu este să implementez un program rapid și eficient care să îmbunătățească calitatea vieții pacienților. În cadrul clinicii Physioboost atât eu cât și întreaga echipă, încercăm să tratăm cauza nu doar simptomele (durerea)."
 • Follow & Share:
Andrucă Alice

Andrucă Alice

Antrenor personal acreditat & Tehnician nutriționist
 • "Bună, numele meu este Andrucă Alice, Campioană națională și internatională la dans modern și latino, am practicat de la vârsta de 7 ani dansuri moderne, dar și sportive. Din iubirea pentru o viață dominată de mișcare, mi-am continuat cariera în domeniul sportiv, ca antrenor personal și instructor fitness acreditat. Îmi indrept atenția către nevoile fizice ale diverselor tipologii de clienți, realizând antrenamente eficiente, solicitante, dar și energizante pentru obiectivele și necesitățile acestora.
  Certificări: Antrenor personal acreditat, instructor de fitness acreditat, Instructor Less Mills Grit (Class), Stretching, Tehnician Nutriționist, Physiotherapist.
  Specializări: Antrenament fruncțional, Exerciții posturale, recuperare, programe pentru scădere în greutate, stretching, chiropractică.
  Performanțe: Campioană Mondială ESDU DanceStar World Tour 2012, Croația Participare - International Federation of Modern Dance Sports.
  Împreună cu echipa Revo Natural, îmi doresc să ajut oamenii să slăbească într-un mod sănătos și sustenabil. Cred că misiunea mea este aceea de a influența calitatea vieții oamenilor într-un mod pozitiv. Promovăm sportul și suplimentele naturale de calitate!"
 • Follow & Share:
Dragoș Gheorghiu

Dragoș Gheorghiu

Fizioterapeut
 • "Salut, sunt Dragoș Gheorghiu, fizioterapeut român cu experiență în domeniul recuperării. Cu supraspecializare în chiropractică, osteopatie și medicină alternativă, specialist în tratamentul și gestionarea diverselor afecțiuni ale sistemului musculo-scheletic. „Mi-am dorit încă de mic să ajut persoanele suferinde de anumite patologii, așa că m-am dedicat studiului tehnicilor complementare non-chirurgicale."
 • Follow & Share:
Budica-Andrei-Kinetoterapeut

Andrei Budică

Kinetoterapeut
 • "Salut! Sunt Andrei, un kinetoterapeut pasionat ce și-a început călătoria în acest domeniu încă din timpul liceului și a decis să continue pe aceeași cale prin intermediul facultății. Recent am înfiiințat pagina Kineto cu Andrei, în speranța ca munca mea să ajungă cât mai cunoscută și cât mai mulți oameni să poată beneficia de cunoștințele acumulate de-a lungul timpului."
 • Follow & Share:
Aurel-Tudorache-Imagine

Aurel Tudorache

Maseur Terapeut
 • "Salut! Sunt Aurel Tudorache, cunoscut ca Maseur Terapeut Aurel, și sunt aici să vă prezint un portret al experienței și expertizei mele în domeniul Terapiei. Cu o carieră solidă de peste 7 ani în acest domeniu, am călătorit prin meandrele anatomiei umane și ale vindecării cu fiecare mișcare a mâinilor mele. Specializat în masaj Deep Tissue și Recuperare Medicală, cred în puterea vindecătoare a atingerii și în capacitatea ei de a restabili echilibrul și sănătatea. Am avut onoarea de a reprezenta țara la Campionatele Mondiale de Masaj, obținând locul 6 mondial ca maseur si recunoscut in Top 100 pe locul 53 ca terapeut, iar această experiență mi-a oferit o perspectivă unică și o abordare profundă în munca mea. Am fost, de asemenea, invitat la diverse emisiuni, unde am avut oportunitatea de a împărtăși cunoștințele mele și de a inspira oamenii să investească în sănătatea lor prin terapie. Cu peste 50 de specializări în masaj și Terapii Complementare, inclusiv în osteopatie și recuperare medicală, am călcat cu încredere pe calea educației continue și a perfecționării. Fondator al Academiei Healthy Therapy Massage România, am luat inițiativa de a împărtăși cunoștințele mele cu alți entuziaști ai terapiei, fiind și Trainer si Formator în meseria de Maseur. Cabinetul meu este un sanctuar al vindecării, unde fiecare mișcare este întreprinsă cu scopul de a revitaliza și reîmprospăta corpul și mintea. Aștept cu nerăbdare să vă întâmpin și să vă arăt beneficiile terapiei personalizate pe care o ofer, pentru că fiecare atingere pe care o aplic este o investiție în sănătatea și bunăstarea dumneavoastră."
 • Follow & Share:

  
Prin vizitarea site-ului Revo Natural, sunteți de acord să utilizăm module cookie. Pentru mai multe detalii click aici.
Suntem aici pentru tine!

Ai nevoie de mai multe detalii despre produsele noastre?

Sună la 0770 618 855 sau lăsă un mesaj completând formularul de contact.

Contactează-ne!